farm heroes saga

Farm Heroes Saga: zo word jij de allerbeste

Farm Heroes Saga: zo word jij de allerbeste

Als je jouw gameplay bij Farm Heroes Saga wilt verbeteren ben je hier op de juiste plek. Farm Heroes Saga is een klassiek opgezet spel, waarbij je op zoek moet naar voorwerpen om die in te ruilen voor dieren, leglippen en bloemen voor je boerderij. Je wordt echter tegengewerkt door Rancid. Met enkele handige trucs is het gemakkelijker om jouw boerderij succesvol kunnen exploiteren in Farm Heroes Saga.

Ervaringen van Candy Crush

Deze game lijkt in de basis erg op Candy Crush en je kunt dezelfde tips gebruiken. Probeer T- of L-vormen te maken of werk toe naar rijen van vier of vijf, want die geven een hogere score. Echt lucratief is het om rijen van vijf te maken, want worden alle gewassen van de betreffende soort in één keer van het bord gespeeld. Vier op een rij levert multipliers op, zodat je score in wordt vermenigvuldigd.

Profiteren van multipliers in Supermodus

Wanneer je een nieuw level hebt bereikt in Farm Heroes Saga en nog zetten over hebt wordt automatisch een speciale Helden Modus geactiveerd. In die modus verschijnen overal Multipliers. Bestudeer dan het hele veld en kijk op welke plekken je de meeste punten kunt halen. Als je nog heel erg veel zetten over hebt loont het om die helemaal tot het laatst te bewaren. Want de Multipliers zullen alleen maar groter worden in Farm Heroes Saga.

Gebruik Wonderbonen op de juiste manier

Je score bij Farm Heroes Saga hangt af van het aantal gewassen dat je verzamelt. Met Multipliers kunnen dit er meer worden. Het wordt aanbevolen om daarmee het doel te halen en niet met Wonderbonen. Wonderbonen zijn vooral nuttig om boosters te kopen, zoals een schep om storende gewassen te rooien. Je moet ook geen Wonderbonen gebruiken voor Walgie de Wasbeer, want Walgie-levels zijn sowieso niet moeilijk te halen.

Speel bloemen meteen weg

Bloemen in het veld, vooral als ze middenin staan, zijn schadelijk. Want daardoor kun je in Farm Heroes Saga geen 4 of 5 op een rij maken. Je hebt wel een bepaalde hoeveelheid bloemen nodig, maar zodra je die hebt gehaald moet je de rest wegspelen. Leg alle eieren bij elkaar in het veld, zodat je gemakkelijk drie dezelfde kunt uitbroeden. Extra zetten moet je nooit met goudstaven kopen. Goudstaven zijn nodig om poorten te openen en daarmee nieuwe levels vrij te spelen.

Onbeperkt leven in Farm Heroes Saga

Er is een trucje om deze game voor de gek te houden, zodat je nooit meer levens hoeft te kopen. Dat doe je als volgt. Start Farm Heroes Saga op en zet bij de Instellingen de datum op handmatig, klik op Datum Instellen en sluit de game af. Zet de computerdatum 1 dag vooruit. Start de game nu weer op. Je hebt nu vijf levens. Sluit Farm Heroes Saga dan weer af en zet de computerdatum weer terug. Door deze truc kun je oneindig lang spelen met Farm Heroes Saga zonder telkens levens te moeten kopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *