multiplayer mobile game

De 5 beste multiplayer mobile games

De 5 beste multiplayer mobile games

Elk jaar verschijnen er weer nieuwe verrassende multiplayer Android games en multiplayer IOS games. Vooral de multiplayer optie, die onderdeel is van de meeste nieuwe games, zorgt ervoor dat mobiel gamen nog veel leuker is. Er zijn verschillende manieren om met meer spelers tegelijk te spelen. Dat kan online, lokaal, via wifi en op een aantal andere manieren. Doordat er zo ontzettend veel multiplayer Android games en multiplayer IOS games in de Play Store en de App Store te vinden zijn, raak je gemakkelijk in de war. Daarom geven we hier een overzicht van de beste multiplayer games voor Android en IOS in 2021.

1. 8 Ball Pool

Dat 8 Ball Pool één van de populairste games van dit moment is, blijkt onder anderen uit het aantal downloads uit de app stores, meer dan 500 miljoen. Als multiplayer Android game kost het 66 MB aan ruimte. De IOS-versie heeft 165,8 MB aan geheugen nodig. De beoordeling van de Android versie is 4.4 en die van de IOS versie is 4.7. Zowel de multiplayer Android games versie als de multiplayer IOS games versie is gratis te downloaden. Het spel is ontwikkeld in Zwitserland. De game is geïnspireerd op spelen van poolbiljart op de bekende pooltafel. Vooral dat je het met meerdere spelers kunt spelen is erg leuk.

8 Ball Pool ziet er realistisch uit en de grafische eigenschappen van het spel zijn prachtig. Het spel is te spelen in allerlei modi, zoals één tegen één, met 9 ballen, in toernooivorm, etc. Je kunt dus ook pool spelen in een één op één wedstrijd met je vrienden. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit allerlei keuen, die elk specifieke eigenschappen hebben. Bij 8 Ball Pool kun je als speler ook deelnemen aan meerdere wedstrijden in een seizoen. Als je er in slaagt om missies te voltooien heb je recht op gratis beloningen. Je kunt ook een Pool Pass aanschaffen, die de mogelijkheid biedt om onder anderen geldprijzen te winnen.

2. Ludo King

Ludo King is een van de multiplayer Android games en multiplayer IOS games uit India. Het is geïnspireerd op een klassiek bordspel. Op een Android toestel neemt het 51 MB geheugen in beslag en op een IOS toestel kost het spel 165.8 MB ruimte. Het is al meer dan 500 miljoen keer gedownload. De waardering van de Android versie is 4.3 en die van IOS is 3.8. Het downloaden van dit exemplaar onder de multiplayer Android games en multiplayer IOS games is gratis. Eventuele aankopen doe je in het spel.

Het is bij Ludo King de bedoeling dat je de dobbelstenen laat rollen en fiches verplaatst met het doel om als eerste het midden van het speelveld te bereiken. De winnaar is degene die zijn vier fiches in het midden weet te krijgen. Er zijn diverse thema’s bij dit spel te krijgen. Je kunt het offline en online spelen. Het is ook mogelijk om samen met een stel vrienden lokaal op één smartphone te spelen. Wie online speelt kan via vrijwel elke berichtenapp een privé ruimte reserveren om daar samen te spelen.

3. 2 Player Games

Het Italiaanse 2 Player Games is, zoals de naam al aangeeft, bij uitstek geschikt om met twee personen te spelen. Het spel heeft alleen een local modus. Dat wil zeggen dat je deze game alleen of met twee personen op één smartphone kunt spelen. Op een Android device neemt het spel maar 19 MB ruimte in. Op een IOS toestel moet je rekening houden met 144,5 MB. Tussen de multiplayer Android games en multiplayer IOS games valt vooral de hoge waardering van 4.5 voor Android en 4.8 voor IOS op. Deze game is meer dan 10 miljoen keer gedownload en gratis te installeren. Eventuele aankopen doe je vanuit het spel.

2 Player Games bestaat uit een grote hoeveelheid mini-games. De grafische kwaliteit van de spellen is matig. Desondanks zijn de spellen behoorlijk verslavend, vooral als je ze met iemand anders speelt. Deze 2 Player Games zijn alleen en met twee spelers op één device te spelen. Tussen de minispellen vind je titels als Ping Pong, Spin War, Pool, Tic Tac Toe, Sumo, Air Hockey, Money Grabber, Pinball, Snakes, etc.

4. Bowling King

Bowling King hoort bij de echte multiplayer Android games en multiplayer IOS games, want je kunt 1 op 1 online de strijd aangaan met andere spelers. Als je de toernooi-modus gebruikt kun je zelfs met acht spelers tegen elkaar spelen. Het hangt van het soort Android smartphone af hoeveel ruimte dit spel inneemt. Op een iPhone gebruikt het spel 226,3 MB. De waardering is 4.6 voor Android en 4.4 in de App Store. Het downloaden is gratis. Tijdens het spelen kun je aankopen doen. Deze game is gemaakt in Zwitserland.

Je kunt bij Bowling King met gewonnen credits dingen aanpassen, waaronder de bal en de baan. Wie even geen zin heeft om online tegen iemand anders te spelen kan zich ook alleen prima vermaken in de Challenge mode. Je krijgt dan allerlei taken. In het begin is dat heel eenvoudig, maar naarmate je hogere levels bereikt wordt het een steeds grotere uitdaging om Bowling King uit te spelen.

5. Tanks a Lot

Tussen de multiplayer Android games en multiplayer IOS games is Tank a Lot echt een favoriet. Tijdens het spel voer je gevechten door gebruik te maken van tanks. Het spel wordt in twee teams van drie spelers gespeeld en verloopt erg snel. Op een Android toestel neemt het 134 MB ruimte in en op een iPhone 398,9 MB. Het spel is meer dan 10 miljoen keer gratis gedownload en heeft een waardering van 4.3 op Android en 4,4 op IOS.

Deze game lijkt erg eenvoudig om te spelen, maar je kunt niet zomaar beginnen te schieten. Je hebt keus uit verschillende spelvarianten. Om te zegevieren moet je werken volgens een strategie en goed samenwerken met de andere leden van je team. De tank kan op allerlei manieren worden aangepast, met zwaardere en andere wapens, net wat je maar wilt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *