mobile gamer

Gratis spelletjes apps: dit zijn onze 10 favoriete game apps van dit moment

Gratis spelletjes apps: dit zijn onze 10 favoriete game apps van dit moment

Voor je smartphone of tablet ben je altijd op zoek naar een gratis spelletjes app. Die zijn er genoeg. De keus is zelfs zo groot dat het bijna niet bij te houden is welke gratis spelletjes app het leukst is om te spelen. Daarom zijn in dit overzicht de leukste apps voor je op een rij gezet. Ze zijn allemaal beschikbaar voor iOS en Android. Wij denken dat je met behulp van dit overzicht wel een leuke gratis spelletjes app moet kunnen vinden.

De populairste gratis spelletjes app: Call of Duty

Iedereen kent wel de gratis spelletjes app waarmee je Call of Duty kunt spelen. Als schietspel is Call of Duty verreweg de meest populaire spelletjes app die de afgelopen jaren is verschenen. Samen met een team probeer je andere teams in één map te verslaan. Het gaat hier om een gratis spelletjes app, maar binnen de game moet je wel aankopen doen.

Candy Crush Saga

Het is al vele jaren oud, maar Candy Crush Saga staat nog steeds hoog in de lijst van de meest populaire spelletjes apps. Miljoenen mensen hebben al tientallen uren besteed aan het verdienen van punten door vier snoepjes op een rij te zetten. Candy Crush Saga is uitstekend geschikt voor de smartphone.

Angry Birds Free

Het leuke van de gratis spelletjes app Angry Birds is dat er regelmatig nieuwe edities van deze game worden uitgebracht. Het gaat dus nooit vervelen om boze vogels af te schieten met het doel varkens en hun bouwwerken te vernietigen. Angry Birds is geschikt om op de smartphone te spelen en je kunt deze gratis spelletjes app dus overal gebruiken als je een paar minuten de tijd moet doden.

Real Racing 3

De gratis spelletjes app Real Racing 3 is echt ontworpen voor op de smartphone. Het is een racespel waarbij je de auto’s bestuurt door de smartphone te kantelen naar links of rechts. Gas geven hoef je niet te doen, want dat gaat helemaal automatisch. Remmen doe je via het scherm. Je hebt keus uit verschillende soorten raceauto’s.

Temple Run 2

De gratis spelletjes app Temple Run 2 is een heel ander soort game als de eerder genoemde uit deze top tien. In Temple Run 2 ben je op de vlucht, en wel voor een groep boze apen. Op je vlucht moet je allerlei obstakels ontwijken en onderweg munten van de grond oprapen. Die zijn in te wisselen voor speciale eigenschappen. Bij deze gratis spelletjes app maak je bewegingen door de smartphone te kantelen.

Pinball Arcade

Bij Pinball Arcade is voortgeborduurd op het succes van de vroegere flipperkasten. Bij Pinball Arcade, ook weer een gratis spelletjes app voor de smartphone, speel je op een flipperkast en probeer je drie ballen zo lang mogelijk in het spel te houden. Je hebt keus uit verschillende soorten flipperkasten om op te spelen.

Mini Golf MatchUp

Een gratis spelletjes app die op het eerste gezicht misschien wat minder dynamisch is, is Mini Golf MatchUp. Het gaat om het in een hole schieten van een golfbal in zo weinig mogelijk slagen. Uiteraard krijg je te maken met de nodige obstakels langs de baan in deze gratis spelletjes app. De echte winnaars bij deze game weten als geen ander de juiste slagkracht en richting van de bal te bepalen.

Rail Rush

Rail Rush is ook weer een van die gratis spelletjes apps waarbij je avonturen beleeft. Als een soort Indiana Jones zit je in een karretje en rijd je door een mijn. Om te winnen moet je tijdens de tocht zoveel mogelijk waardevolle stenen oppakken.

Subway Surfers

De gratis spelletjes app Subway Surfers is ook weer een spel waarbij je op de vlucht bent. Dit keer ben je een graffiti artiest, die moet ontsnappen aan een bewaker met een hond. De vlucht loopt over het spoor en je moet dus oppassen dat je niet wordt aangereden door een trein. Onderweg kun je munten verzamelen, waar je handige hulpmiddelen voor kunt krijgen.

The Simsons Tapped Out

De Simpsons Tapped Out is een gratis spelletjes app die is ontstaan op basis van de bekende tekenfilmserie. Homer heeft Springfield per ongeluk vernietigd en het is de bedoeling dat je dat in deze app weer opbouwt.

4 Pics 1 Word

Een gratis spelletjes app die je heel snel kunt spelen is 4 Pics 1 Word. Het is precies wat de titel zegt: je moet een woord raden door de overeenkomsten in vier foto’s te ontdekken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *