De 10 beste spelletjes apps van dit moment

De 10 beste spelletjes apps van dit moment

Je hoeft je nooit meer te vervelen als je kiest uit een van de tien beste spelletjes apps uit dit overzicht. Ze zijn allemaal geschikt voor de smartphone en daardoor kun je overal en op elk moment gebruik maken van de beste apps. Deze top tien staat in willekeurige volgorde, want wat een leuk spel is bepaal jij zelf.

Oceanhorn

Voor de liefhebbers van adventure games is Oceanhorn een bijzonder populaire spelletjes app. Een oud notitieboek van je vader en een mysterieus halssnoer zijn het begin van een avontuur door de oceanen. Dit is een game die wel wat weg heeft van Zelda. Door opdrachten uit te voeren verzamel je levens en credits om verder te komen in deze game. Het eerste deel is gratis, maar daarna moet je het hele spel kopen. Dat is echt de moeite waard, want de graphics en de verhaallijn zitten geweldig in elkaar.

Hearthstone

Als je van kaartspellen houdt is Hearthstone als spelletjes app een echte aanrader. Je speelt met kaarten tegen een onzichtbare tegenstander die je moet verslaan door hem schade toe te brengen. Dat doe je door middel van speciale kaarten en spreuken. Credits worden aangeduid als gezondheidspunten. Om het spel te winnen moet je op een strategische manier je kaarten inzetten. Het is niet moeilijk om dit spel te bedienen, dus je kunt binnen no time starten met deze spelletjes app.

Real Racing 3

Wie houdt van racegames moet Real Racing 3 echt als spelletjes app op zijn smartphone installeren. Er is keuze uit verschillende typen auto’s, die je bestuurt door de smartphone heen en weer te bewegen. Naarmate je meer uitdagingen weet te bedwingen komen er nieuwe spannende opties beschikbaar in het spel, die je alleen kunt aanschaffen met het gewonnen prijzengeld.

Harry Potter Wizards Unite

Harry Potter Wizards Unite lijkt wel wat op Pokémon Go en staat niet voor niets in de lijst met beste spelletjes apps. Allerlei wezens zijn ontsnapt uit de Muggle World en als speler moet jij deze magische wezens opsporen en vangen. Daarvoor moet je door de echte wereld rondlopen, waardoor deze game wel erg veel tijd in beslag kan nemen. Maar je krijgt wel voldoende lichaamsbeweging.

Dr. Mario World

De roots komen uit de Nintendo tijd, maar Dr. Mario World staat terecht bij de beste spelletjes apps. Hij is voorzien van de personages en muziek uit de oude serie. Dit is een spelletjes app die laagdrempelig is. Een spelletje duurt maar heel kort, dus je kunt het overal even snel tussendoor spelen.

Trivia Crack 2

Trivia Crack 2 is gebaseerd op Triviant. Het is een leuke spelletjes app, waarin ten opzichte van zijn voorganger een groot aantal vragen is toegevoegd. Het leuke van deze spelletjes app is dat je het spel kunt spelen samen met je vrienden. Wat het extra afwisselend maakt is dat je kunt kiezen uit drie spelmodi.

Pocket City

Pocket City is de smartphone versie van Sin City. In deze spelletjes app bouw je je eigen stad met wegen, huizen en algemene voorzieningen. Tijdens het bouwen moet je ervoor zorgen dat er een goede balans is tussen de inkomsten en uitgaven om naar een volgend niveau te kunnen. Dit is een verslavende spelletjes app.

Oddmar

Met de spelletjes app Oddmar ga je terug naar de tijd van de Vikingen. Deze app valt op door de prachtige animaties. Oddmar krijgt een cadeau van een fee, dat hij moet gebruiken om zijn plekje in het Valhalla te veroveren. In deze spelletjes app spring je telkens naar een hoger level. De bediening is eenvoudig.

Stranger Things: The Game

De spelletjes app Stranger Things: The Game lijkt sterk op de bekende Amerikaanse sciencefiction-horrorserie. Hij is gemaakt in een jaren tachtig look. Het doel van deze spelletjes app is dat je op zoek gaat naar de vier verdwenen kinderen. Door de eenvoudige bediening en de heldere verhalen word je meteen meegezogen in dit verhaal, dat uiteraard een spannend en avontuurlijk verloop heeft.

Vainglory

Vainglory is ook weer een spelletjes app die de liefhebbers van adventure zal aanspreken. Je speelt tegen een live speler en het is de bedoeling dat je als eerste de overkant van een map bereikt om het Vain Crystal te vernietigen. Dat doe je met behulp van allerlei tips en tricks. Het kost wel even tijd om deze spelletjes app te leren, met name de bediening. Het is ook een app die je niet op oudere smartphones moet spelen, want hij vraagt wel veel ressources.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *