subway surfers game

5 Tips om een held te worden in Subway Surfers

5 Tips om een held te worden in Subway Surfers

Als je vrienden altijd betere scores halen in Subway Surfers kan dat knap frustrerend zijn. Je kunt jouw scores verbeteren door een aantal tips op te volgen. Misschien speel je dan niet beter, maar je krijgt wel een hogere score. Lees dus snel verder en het gebruik de volgende vijf trucs om ook een held te worden in Subway Surfers.

Verhoog de multiplier

Als je begint met spelen van Subway Surfers staat de multiplier op 1. Telkens als je een missie hebt afgerond wordt die verhoogd met 1 tot maximaal 30. Dat betekent dat je score dan met 30 keer wordt vermenigvuldigd. Door dus een groot aantal missies uit te voeren zorg je ervoor dat de multiplier telkens met 1 stijgt en dat kan behoorlijk schelen in de score.

Verzamel zoveel mogelijk munten en sleutels

Tijdens het spel verzamel je munten. Dat is belangrijk voor een hoge score en om andere power-ups te verzamelen. Je vindt de munten langs de zijkanten van het parcours van Subway Surfers. Kies daarom niet altijd voor de gemakkelijkste route, maar blijf zoveel mogelijk in het midden. Je kunt dan gemakkelijk naar links of rechts uitwijken om munten te pakken. Ook sleutels worden tijdens Subway Surfers verzameld, maar dat is moeilijker dan het sparen van munten. Wees dus zuinig op de sleutels en geef niet meer dan maximaal één sleutel per spel uit.

Verzamel power-ups

Power-ups zijn hulpmiddelen in Subway Surfers waarmee je de score echt flink kunt verhogen. Voorbeelden van power-ups zijn de Coin Magnet, JetPack en de 2x Multiplier. De Coin Magnet verzamelt munten als je er langs loopt. De Jet-Pack laat je boven het parcours zweven en dan kun je ook gemakkelijker munten verzamelen. De 2x Multiplier verdubbelt je multiplier. Strategisch is het slim om eerst de Coin Magnet en de Jet-Pack te kopen en pas als je gewone Multiplier hoog staat in de 2x Multiplier investeren. Power-ups kosten in Subway Surfers wel wat munten, maar dat is beslist de moeite waard.

Verzamel Hoverboards

Hoverboards in Subway Surfers gaan 30 seconden mee en zorgen ervoor dat je gewoon door kunt blijven hardlopen als je ergens tegenaan botst. Door Hoverboards ben je eventjes onsterfelijk. Ze vangen de klap op bij een botsing en voorkomen dat je sessie meteen wordt beëindigd. Je moet bij Subway Surfers altijd een voorraadje hoverboards hebben voor noodgevallen, bijvoorbeeld als je zo snel loopt dat je zelf de controle niet meer kunt houden.

Wees slim met investeren bij Subway Surfers

Je kunt bij Subway Surfers met gewonnen credits of met echt geld op allerlei manieren investeren in je prestaties. Dat moet je op een slimme manier doen. Investeer bij voorkeur alleen in upgrades waar je permanent iets aan hebt, zoals Jetpack, Super Sneakers en Coin Magnet. De hoverboards is de enige single booster die wel nuttig is. Meer voorbeelden van boosters die je één keer kunt gebruiken zijn Mystery Box, de Score Booster, Mega Headstart en Skip Mission 1.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *